Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

       

POTVRZENÁ ÚČAST 2015      GR 1x An-26 (S)   1x C-27J Spartan (S) 1x E-3A AWACS (S) 1x C-130 (S) 1x An-28TD (S); 1x C-295 (S); 1x SW-4 (D); 1x SW-4 (S); 8x PZL-130 (D) 1x King Air (S); 1x Lynx Mk8 (D); 1x Tornado GR.4 (S)

Pro návštěvníky

Pro partnery

Doprava na kole

Vchod do areálu Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR se nachází přímo u mezinárodní cyklistické trasy č. 5 vedoucí Poodřím a u žluté turistické trasy, která je vhodná i pro cyklisty. Kolo je tak ideálním dopravním prostředkem, s nímž se lze vyhnout očekávaným komplikacím na silnicích. Při cestě přes CHKO Poodří se navíc mohou i cyklisté setkat se členy stráže přírody CHKO Poodří, jejichž  úkolem bude nejen pěší a cyklisty upozorňovat na vhodné chování v CHKO, ale budou také na požádání poskytovat informace o CHKO a zodpovídat Vaše dotazy.

TIP: Pěší cestu na Dny NATO vám zpříjemní aplikace od CHKO Poodří

Přibližná vzdálenost do areálu:

  • z Polanky 12 km / cca 40 min.
  • ze Svinova 17 km / cca 60 min.
  • z Ostravy-Jih 18 km / cca 60 min.
  • z centra Ostravy 25 km / cca 90 min.

Na zmíněné cyklostezce č. 5 též se budou vyskytovat hlídky Městské policie Ostrava, které budou radit s trasou, v případě potřeby i zajišťovat základní zdravotní dozor. Městská policie bude rovněž v areálu provozovat dvě bezplatné kolárny s kapacitou 7 500 kol, kam budou moci cyklisté uschovat svá kola, aby je nemuseli celý den vodit po areálu. Kolárny se budou nacházet u vstupů č. 1 a 2.

TIP: Pro cyklisty budou opět připraveny kolárny

Provozní řád kolárny Městské policie Ostrava na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR

 

Šťastnou cestu
na Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády České republiky
i zpět!


Počet online uživatelů: 6

 


Audiopro

Aeromedia

Kagero Publishing