Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

       

POTVRZENÁ ÚČAST 2015      GR 1x An-26 (S)   1x C-27J Spartan (S) 1x E-3A AWACS (S) 1x C-130 (S) 1x An-28TD (S); 1x C-295 (S); 1x SW-4 (D); 1x SW-4 (S); 8x PZL-130 (D) 1x King Air (S); 1x Lynx Mk8 (D); 1x Tornado GR.4 (S)

Pro návštěvníky

Pro partnery

Zprávy

Letošní fotosoutěž má své vítěze

06.11.2015, 09:35

Své snímky do fotosoutěže letošních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR zaslalo dle pravidel 97 fotografů. Vybrat ty nejlepší z celkem 250 fotek rozhodně nebylo snadné, o čemž svědčí i rozdíl mezi favority odborné poroty a veřejnosti.

1. místo: Lukáš Ston

"Přestože mezi zaslanými snímky určitě byly některé technicky povedenější, kritériem je zachycení atmosféry, a to se vítěznému snímku Lukáše Stona dle názoru poroty povedlo nejlépe," uvádí Pavel Boháč, vedoucí projektu Dny NATO v Ostravě z Jagello 2000. "Ačkoli nebyl překonán loňský rekord 327 soutěžních fotek, výběr nebyl o nic lehčí. I proto byla kromě tradičních prvních tří míst udělena i zvláštní cena poroty."

2. místo: Jaroslav Moučka

 

3. místo: Martin Kaltoun

 

O dalším ocenění jste mohli rozhodnout všichni prostřednictvím hlasování na Facebooku. Cenu veřejnosti tak letos získal Sandor Vamosi, jehož snímek se líbil 240 lidem.

Zvláštní cena: Roman Švarc

 

Cena veřejnosti: Sandor Vamosi

 

 

"Autoři vítězných fotografií se mohou těšit na ceny v podobě propagačních předmětů z akce a od účastníků a partnerů akce. „Vítězům blahopřejeme a všem účastníkům soutěže děkujeme za účast. Všechny vítěze budeme kontaktovat kvůli domluvě o převzení cen,“ uzavírá Boháč.

Na soutěžní snímky se můžete podívat v kompletní fotogalerii.

 

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.







Počet online uživatelů: 6

 


Audiopro

Aeromedia

Kagero Publishing