Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

       

POTVRZENÁ ÚČAST 2015      GR 1x An-26 (S)   1x C-27J Spartan (S) 1x E-3A AWACS (S) 1x C-130 (S) 1x An-28TD (S); 1x C-295 (S); 1x SW-4 (D); 1x SW-4 (S); 8x PZL-130 (D) 1x King Air (S); 1x Lynx Mk8 (D); 1x Tornado GR.4 (S)

Pro návštěvníky

Pro partnery

Doprava vlakem

Železniční doprava představuje nejrychlejší a nejpohodlnější způsob dopravy na Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR z různých koutů České republiky i ze zahraničí.

V železniční stanici Studénka mimořádně zastavuje široká škála spojů, včetně spojů SuperCity. Pravidelné i mimořádně zastavující spoje budou posíleny. V letošním roce je poprvé možné využít také vlaky do železniční stanice Mošnov, Ostrava Airport, a to včetně speciálních vlaků značených "Dny NATO", například vlak typu railjet, který jinak na této trati nejezdí, a je celý povinně místenkový. Pro ostatní speciální vlaky doporučujeme zakoupit místenku v předstihu a upozorňujeme, že ze stanice Mošnov, Ostrava Airport následuje ještě 3 kilometry dlouhá pěší trasa do areálu konání akce. Doporučujeme na zpáteční spoj vyrazit s dostatečným předstihem.

Mimořádný jízdní řád vlaků 19. - 20. 9. 2015

České dráhy

TIP: Mapky areálu a dopravní situace

TIP: Vyhledat spojení  (cd.cz)

TIP: Na show opět vlaky Českých drah a autobusy ARRIVA MORAVA

TISKOVÁ ZPRÁVA: Na Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR pojedou zvláštní vlaky z Prahy i z Brna

Poznámka: Ve všech vlacích platí tarif ČD. Doporučujeme Vám zakoupení zpáteční jízdenky již v nástupní stanici a u vybraných vlaků zakoupení místenky v dostatečném předstihu.

Mezi železniční stanicí Studénka a obcí Albrechtičky bude obousměrně zřízena navazující zpoplatněná autobusová doprava - více zde

Autobusová doprava je zřízena pouze ze stanice Studénka. V případě příjezdu na nádraží Ostrava-Svinov nebo Ostrava hl.n. doporučujeme využít navazujících vlakových spojů do Studénky.

Z železniční stanice Studénka je možné do areálu akce jít také pěšky či jet na kole, a to přes Chráněnou krajinnou oblast Poodří - více zde.

Šťastnou cestu
na Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády České republiky
i zpět!


Počet online uživatelů: 6

 


Audiopro

Aeromedia

Kagero Publishing