Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

       

POTVRZENÁ ÚČAST 2015      GR 1x An-26 (S)   1x C-27J Spartan (S) 1x E-3A AWACS (S) 1x C-130 (S) 1x An-28TD (S); 1x C-295 (S); 1x SW-4 (D); 1x SW-4 (S); 8x PZL-130 (D) 1x King Air (S); 1x Lynx Mk8 (D); 1x Tornado GR.4 (S)

Pro návštěvníky

Pro partnery

Doprava autobusem

ARRIVA MORAVA

Společnost ARRIVA MORAVA, a.s., oficiální dopravce Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR, bude zajišťovat již tradičně obousměrnou zpoplatněnou dopravu autobusy, a to na trasách:

  • Ostrava - Letiště Mošnov (posilový spoj)
    Ostrava, Hotelový dům Hlubina / Ostrava, Dubina - Letiště Mošnov
    Ostrava ÚAN (stanoviště č. 5) - Letiště Mošnov
    Spoje ve směru na letiště budou rovněž zastavovat na zastávce Dubina a spoje z letiště budou zastavovat na zastávce Interspar. V prostoru letiště budou spoje letos opět končit a začínat na zastávce Petřvald, Petřvaldík, odkud povede pěší trasa o délce cca 900 m do areálu letiště.
  • Nový Jičín - Letiště Mošnov (posilový spoj) 
    Cestující z Nového Jičína mohou v sobotu i v neděli využít pro dopravu do areálu letiště v Mošnově posilový spoj pravidelné linky 670, který pojede v 9:10 z autobusového nádraží v Novém Jičíně přes Libhošť a Sedlnici s dojezdem do Albrechtiček, odkud povede značená pěší trasa do areálu letiště. Pro návrat po ukončení programu bude přistaven autobus na zastávce Albrechtičky, mateřská škola v sobotu i v neděli v 16:00.
  • Studénka - Letiště Mošnov (speciální spoj)
    Speciální autobusová linka ze Studénky, od železniční stanice, bude v prostoru letiště končit a začínat na zastávce Albrechtičky, mateřská školka, odkud povede značená pěší trasa o délce cca 1,3 km do areálu letiště. Autobusy budou připraveny přepravit návštěvníky ze Studénky od železniční stanice do Albrechtiček a zpět. První autobus bude přistaven ve Studénce v 8:00 a poslední odjezd předpokládáme v sobotu a v neděli v 18:45 z Albrechtiček do Studénky. Autobusy budou navazovat na vlakové spoje, avšak s ohledem na aktuální propustnost komunikací.

 

Prodej jízdenek bude probíhat přímo u řidičů autobusů. Zpáteční jízdenka platí pouze v den zakoupení, pro jízdu TAM ve spoji, ve kterém byla zakoupena, pro jízdu ZPĚT bude označena řidičem.

Další podrobnosti o zajišťované dopravě naleznete na webových stránkách ARRIVA MORAVA.

Šťastnou cestu
na Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády České republiky
i zpět!


Počet online uživatelů: 6

 


Audiopro

Aeromedia

Kagero Publishing