Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

   

POTVRZENÁ ÚČAST 2013                         

Pro návštěvníky

Pro partnery

Zprávy

Sanitární techniku a oplocení zajistí společnost JOHNNY SERVIS

11.06.2013, 12:04

Sdružení Jagello 2000 a společnost JOHNNY SERVIS podepsaly tříletou smlouvu o spolupráci a partnerství pro akci Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády České republiky. Její součástí je dodávka oplocení a sanitární techniky do veřejné části a zázemí akce včetně servisu.

Společnost JOHNNY SERVIS tak naváže na své zkušenosti z uplynulých tří ročníků Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil Armády České republiky. „Tyto zkušenosti v kombinaci s nabídkou nakonec rozhodly o tom, že jsme se společnost JOHNNY SERVIS rozhodli upřednostnit před ostatními dodavateli, kteří se přihlásili do námi vyhlášeného výběrového řízení,“ poznamenal Zbyněk Pavlačík, předseda sdružení Jagello 2000, před slavnostním podpisem.

„Je pro nás ctí, že si sdružení Jagello 2000 vybralo pro další spolupráci právě nás. Zároveň je to ale pro nás velký závazek. Proto se snažíme naše služby neustále zlepšovat a nabídku doplňovat o nové produkty. Letos na příklad dodáme na akci třicet exkluzivních dámských mobilních toalet JENNY, z nichž od roku 2012 pravidelně poskytujeme část výtěžku na preventivní programy Ligy proti rakovině Praha,“ uvedl jednatel společnosti JOHNNY SERVIS Petr Janko.

Právě oboustranný zájem o prohlubování spolupráce a hledání dalších možností společné podpory sehrál podle Zbyňka Pavlačíka důležitou roli při výběru partnera akce na další tříleté období.  JOHNNY SERVIS vedle spolupráce s Ligou proti rakovině Praha podporuje i další charitativní akce. Mimo jiné je také jedním z hlavních partnerů Avon pochodu proti rakovině prsu.

„Věříme, že rozhodnutí dále spolupracovat si obě strany za tři roky vyhodnotí jako správné rozhodnutí. Přeji oběma stranám pohodovou a dobrou spolupráci založenou na dosavadní dobré komunikaci a důvěře,“ uzavřel po slavnostním podpisu Pavlačík.

K slavnostnímu podpisu smlouvy došlo na expozici sdružení Jagello 2000 v průběhu konání Mezinárodního veletrhu obranné a bezpečnostní techniky IDET v Brně.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.