Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

   

POTVRZENÁ ÚČAST 2013                         

Pro návštěvníky

Pro partnery

Zprávy

Vyhlašujeme tradiční fotosoutěž!

26.09.2013, 17:38

I letos se mohou všichni návštěvníci Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR prostřednictvím svých fotografií utkat o věcné připomínkové předměty.

Obecná pravidla fotosoutěže se v průběhu let nemění. Opět může každý soutěžící zaslat až tři snímky bez omezení velikosti, avšak ve formátu jpg. Vybírat by měl především takové, které podle něj nejnápadněji a nejlépe vystihují atmosféru na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR, protože právě toto je jediným kritériem pro hodnocení. To tradičně provede komise složená ze zástupců sdružení Jagello 2000 a spolupracujících fotografů a grafiků.

"Na snímky od návštěvníků se těšíme až do 20. října 2013. Posílat přitom mohou nejen fotografie z areálu na mošnovském letišti, ale rovněž z ostravského Minikina Kavárna, z besed s piloty v Librexu, z autogramiády Turkish Stars ve Foru Nová Karolina či i jinak tematicky spojených s akcí," podotýká Zbyněk Pavlačík, předseda sdružení Jagello 2000. "Snímky budou anonymně vyhodnoceny a výsledky soutěže vyhlásíme nejpozději 18. listopadu 2013 na těchto stránkách."

Předání cen poté proběhne individuálně po dohodě s výherci, kteří budou informováni prostřednictvím e-mailu či telefonicky. „Přejeme všem soutěžechtivým mnoho štěstí v klání a jsme zvědavi, jaké snímky nám zašlou tentokrát," uzavírá Pavlačík.

Pro inspiraci, jaké snímky posílat, se můžete podívat na vítěze předchozího ročníku.

Plná pravidla fotosoutěže:

  1. Organizátorem fotosoutěže je sdružení Jagello 2000.
  2. Fotosoutěže se smí zúčastnit všichni návštěvníci Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR 2013 (dále jen "akce"), vyjma oficiálních fotografů akce a zástupců Jagello 2000.
  3. Účastníci fotosoutěže, autoři fotografií, musí zaslat fotografie elektronicky na e-mailovou adresu [email protected], a to do 20. října 2013 včetně.
  4. E-mail musí mít předmět zprávy „Fotosoutěž“. V těle zprávy musí být uvedeno plné jméno účastníka, jeho e-mailová adresa, poštovní adresa a telefonický kontakt.
  5. Každý účastník smí zaslat maximálně tři fotografie. Fotografie musí být ve formátu jpg a musí být připojeny k e-mailové zprávě jako příloha. Fotografie musí být pořízeny na letošním ročníku akce, včetně kterémkoli jejího doprovodného programu.
  6. Organizátor fotosoutěže automaticky vyřadí účastníky, kteří nedodrží tato pravidla.
  7. Zasláním fotografií účastníci souhlasí s tím, že je organizátoři smí použít k propagačním účelům a uveřejnit je na oficiálních internetových stránkách akce.
  8. Všechny zaslané fotografie budou posouzeny porotou složenou ze zástupců organizátorů, profesionálních fotografů a grafiků, kteří vyberou tři nejlepší snímky. Jediným kritériem je nejnápaditější a nejlepší zachycení atmosféry akce.
  9. Výsledky budou vyhlášeny nejpozději 18. listopadu 2013.
  10. Autoři tří nejlepších fotografií obdrží ceny v podobě propagačních předmětů z akce a od účastníků a partnerů akce.

Děkujeme za návštěvu akce
Dny NATO v Ostravě
& Dny Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem je společnost
SAAB Czech s.r.o.