Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

   

POTVRZENÁ ÚČAST 2013                         

Pro návštěvníky

Pro partnery

Zprávy

Víčkobraní pomohlo Nikolce

16.12.2013, 10:33

Víčka nasbíraná na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR pomohla vážně nemocné Nikolce. Vybraných téměř 37 kilogramů víček se přidalo k úsilí dalších sběračů, což nyní umožnilo Nikolce další potřebné lázeňské rehabilitace. Všem za víčka velmi děkujeme!

„Dlouhodobě se snažíme být společensky zodpovědným organizátorem, a proto podporujeme několik prospěšných projektů. Mezi ně patří Víčkobraní pro Nikolku, sbírka plastových víček od PET lahví, jejichž prodej pomáhá alespoň trochu usnadnit život těžce nemocné dvouleté Nikolce s hydrocefalem,“ uvádí Pavel Boháč, koordinátor projektu Dny NATO v Ostravě ze sdružení Jagello 2000, které je hlavním organizátorem show.

„Na akci se podařilo nasbírat 36,5 kilogramů víček, které tak vynesly necelých 200 korun. Velmi děkujeme všem našim návštěvníkům, partnerům a spoluorganizátorům, díky nimž se nám podařilo malé Nikolce aspoň takto pomoci,“ uvádí s díky Pavel Boháč.

Více o akci: Dny NATO v Ostravě podporují Víčkobraní pro Nikolku

„Přestože se nenasbíralo moc víček, jsme rádi, že se touto formou mohli lidé seznámit s příběhem naší Nikolky. Není rozhodující množství, ale to, že nám měli lidé snahu pomoci. Moc si uvědomujeme, že i z mála vzniká něco velkého,“ uvádí vděčná Michaela Bártlová, maminka Nikolky. „Víčka ze Dnů NATO v Ostravě již byla spolu s víčky od dalších sběračů dána do výkupu a peníze použijeme již za pár týdnů k dalším lázeňským rehabilitacím v Klimkovicích. Moc děkujeme za ochotu a věřte, že si ji opravdu hodně vážíme. Ještě jednou děkujeme a přejeme krásné vánoční svátky a v novém roce splnění tajných přání a hlavně zdraví. A věřte, že stále sbíráme.“

Více informací o Nikolce Bártlové, sbírání víček či dalších možnostech pomoci můžete najít na bartlovanikolka-cz.webnode.cz/

Děkujeme všem za přispění!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.