Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

   

POTVRZENÁ ÚČAST 2013                         

Pro návštěvníky

Pro partnery

Zprávy

Dny NATO v Ostravě opět na stupních vítězů European Airshow Council

18.02.2013, 12:23

Sdružení Jagello 2000 získalo v Antverpách prestižní třetí místo v soutěži o nejlepší marketing a propagační materiály udělované každoročně při zasedání European Airshow Council (EAC).

Před dvěma lety přitom odborná porota EAC udělila Jagello 2000, hlavnímu organizátorovi Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil Armády České republiky, ve stejné kategorii dokonce první příčku, navíc jako vůbec prvnímu zástupci České republiky v historii soutěže.

Druhé ocení během dvou let tak bezesporu je velkým úspěchem a důkazem, že Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil  Armády České republiky se drží na evropské špičce nejenom v rovině programu, ale také oblasti marketingu.

„Dnešní doba není pro organizování takovýchto akcí právě příznivá, marketing hraje čím dále důležitější roli. A to, že se stále držíme v evropské špičce je pro nás velkou motivací do budoucna,“ řekl předseda sdružení Jagello 2000 Zbyněk Pavlačík, který cenu osobně převzal z rukou předsedy EAC Gilberta Buekenbergha.

Na zasedání European Airshow Council se každoročně setkávají organizátoři nejvýznamnějších air show z Evropy, USA a Ruska, dále představitelé display teamů, ministerstev obrany, display piloti a dalších subjektů podílejících se na organizaci akcí.

Na viděnou na Dnech NATO v Ostravě,
Dnech Vzdušných sil Armády České republiky
a výstavě FLYIN 2013!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.