Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

   

POTVRZENÁ ÚČAST 2013                         

Pro návštěvníky

Pro partnery

Zprávy

Před úplným závěrem Dnů NATO v Ostravě 2013 se Turecké hvězdy ještě podepíší fanouškům

23.09.2013, 12:18

Z plochy mošnovského letišti postupně ubývají účastníci Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR, odjíždí pozemní statické ukázky a odlétají letečtí účastníci a letošní ročník akce se tak blíží ke konci. Před úplným zakončením se ještě piloti Tureckých hvězd dnes podepíší svým fanouškům, které jistě o víkendu svou úžasnou show uchvátili.

„Velmi děkujeme všem návštěvníkům letošního ročníku Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR. I za proměnlivého počasí se akce velice vydařila a velmi Vám děkujeme za Vaši přízeň,“ uvádí Zbyněk Pavlačík, předseda pořádajícího sdružení Jagello 2000, a zve všechny na autogramiádu Tureckých hvězd, poslední veřejnou sladkou tečku za letošním ročníkem akce.

„Po pátečních Besedách s piloty je v letošním ročníku připravena také autogramiáda Tureckých hvězd, které o víkendu zazářily nad ostravským nebem. Proběhne mezi 17. a 18. hodinou dnes, tedy v pondělí 23. 9., a to ve Fóru Nová Karolina Ostrava, ve 2. patře, ve fashion square vedle výtahů z podzemních garáží. Turečtí piloti se představí a budou zájemcům rozdávat své podpisy. Všechny, kteří si jejich show přes víkend vychutnali, srdečně zveme,“ dodává Pavlačík.

Děkujeme Vám za návštěvu
Dnů NATO v Ostravě
& Dnů Vzdušných sil Armády České republiky a za rok znovu!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.