Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

   

POTVRZENÁ ÚČAST 2013                         

Pro návštěvníky

Pro partnery

Zprávy

Fotosoutěž zná své vítěze

18.11.2013, 15:45

S každým dalším ročníkem fotosoutěže roste kvalita zasílaných snímků. Přestože se tedy letos sešlo "pouze" 244 fotografií od 85 autorů, což je o pětinu méně než loni, výběr těch nejlepších byl o to těžší.

Fotografie hodnotili profesionální fotografové, grafici a členové týmu Jagello 2000. "Bohužel musely být některé ze snímků vyřezeny, protože nebyly zaslány v souladu s pravidly soutěže," říká Pavel Boháč, vedoucí projektu Dnů NATO v Ostravě ze sdružení Jagello 2000. "S rostoucí kvalitou snímků se zvyšuje i počet těch, které jednotliví porotci označí za své favority. Každý se zaměřuje na něco jiného a každý tak má své preference, takže závěrečná debata byla letos opět o něco vypjatější."

Kromě tří míst na stupních vítězů bylo jako již tradičně uděleno i zvláštní ocenění. "To by nemělo být vnímáno jako bramborová medaile, ale spíše jako mimosoutěžní kategorie," podotýká Boháč. Autoři vítězných fotografií se mohou těšit na ceny v podobě propagačních předmětů z akce a od účastníků a partnerů akce. „Vítězům blahopřejeme a všem účastníkům soutěže děkujeme za účast. Rádi bychom ještě upozornili, že přestože se některý snímek neumístil na prvních příčkách tohoto klání, mohl být pro nás tak inspirativní, že se může objevit například jako ilustrační fotografie na našich stránkách, prezentacích či dalších promo materiálech,“ uzavírá Boháč.

Na soutěžní snímky se můžete podívat v kompletní fotogalerii.

1. místo - Hana Oslejová

2. místo - Vojtěch Andrlík

3. místo - Lukáš Ston

Zvláštní cena - Jaroslav Moučka

 

Děkujeme všem zúčastněným za zaslané fotografie
a blahopřejeme vítězům!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.