Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

POTVRZENÁ ÚČAST 2017  

Zprávy

DOPRAVA: Cyklisté budou moci opět využít tři kolárny

28.08.2017, 19:27

Pro návštěvníky mířící na kole na Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR budou připraveny k využití hned tři kolárny o kapacitě více než 10 000 kol. Tyto bezplatné kolárny budou hlídané Městskou policií Ostrava, která také již tradičně vyšle své hlídky na cyklostezku vedoucí od Ostravy k areálu akce.

Bezplatné kolárny zaznamenávají s každým rokem větší a větší úspěch, organizátoři akce se tak společně s Městskou policií Ostrava rozhodli znovu nabídnout možnost bezplatného zaparkování kol. Kolárny bude možné najít u všech vchodů, tedy u vchodu č. 1, 2 i 3. (viz. plánek areálu).

„Díky ochotě strážníků Městské policie Ostrava budou moci cyklisté zaparkovat svá kola už v 7:00 v kolárnách před všemi třemi vchody do areálu akce. Kvůli rychlejší obslužnosti navíc zřídí Městská policie u kolárny č. 2 dva vchody (A, B), jeden ve směru od Petřvaldíku a druhý od Albrechtiček,“ sdělil Martin Svoboda z Jagello 2000.

UPOZORNĚNÍ: Prostudujte si, prosím, dopředu Provozní řád kolárny. Děkujeme.

Strážníci na kolech budou rovněž dohlížet na bezpečnost cyklistů na přístupových trasách do areálu, především na mezinárodní cyklistické trase, tzv. Jantarové stezce, jež vede z Krakova přes Ostravu až do Vídně a míjí areál letiště.

TIP: Informace pro cyklisty

Kromě Městské policie Ostrava je neméně důležitá i podpora dalšího významného partnera akce, společnosti Johnny Servis s.r.o., jež dodává ploty a zábrany sloužící jako nosiče bicyklů v kolárnách.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
AERO Vodochody AEROSPACE a.s.







Počet online uživatelů: 7

 


Audiopro

Letiště Ostrava a.s.

CEVRO Institut

Aeromedia

Kagero Publishing