Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

POTVRZENÁ ÚČAST 2017  

Nabídka partnerství

„NAŠE BEZPEČNOST NENÍ SAMOZŘEJMOST A BEZ BEZPEČNOSTI NENÍ PROSPERITA“

XVII. ročník Dnů NATO v Ostravě & VIII. ročník Dnů Vzdušných sil Armády České republiky, které se oprávněně honosí titulem největší bezpečnostní show v Evropě a nejnavštěvovanější dvoudenní akce v České republice, se bude konat 16. a 17. září 2017 na Letišti Leoše Janáčka Ostrava. Akce nabízí jak rozsáhlý a atraktivní veřejný program lákající rekordní počty návštěvníků, tak slouží i jako významná společenská událost a fórum pro setkávání předních expertů z bezpečnostní oblasti.

Hlavním cílem akce je prezentovat široké veřejnosti co nejpestřejší škálu prostředků, kterými disponuje Česká republika a její partneři na poli zajišťování bezpečnosti. Show je navíc plánovaná s dlouhodobým výhledem. V roce 2018 by se mělo jednat o největší veřejnou oslavu výročí 100 let samostatného Československa a jeho ozbrojených a bezpečnostních složek a v roce 2019 si připomeneme výročí 70 let od založení NATO.

Akce je řazena do „klubu prestižních evropských show“ a přestože náklady na její organizaci každoročně rostou, veřejnost měla, má a vždy bude mít na ni bezplatný vstup.

Z tohoto důvodu se tato velice důležitá akce neobejde bez podpory Vás, marketingových partnerů. Díky vysokému návštěvnickému potenciálu, který se za posledních 5 let v průměru pohybuje okolo 100 000 na jeden den, a díky statutu místa setkávání velice významných hostů a expertů, jsme schopni nabídnout skutečně plnohodnotné partnerství, které z Vaší podpory činí účelnou investici. To je ještě násobeno tím, že akce záměrně nemá charakter výstavy.

Předkládáme Vám tedy naši nabídku marketingového partnerství, o níž jsme přesvědčeni – a zkušenosti z uplynulých let nám dávají za pravdu – že Vám poskytne dobrou představu o účelnosti naší případné spolupráce.

Přestože držíte v rukou nabídku Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR, je vhodné poznamenat, že Jagello 2000 pořádá také další akce, některé i s možností partnerského zapojení.

Těšíme se na shledání s Vámi na Letišti Leoše Janáčka Ostrava ve dnech 16. a 17. září 2017, případně na jiných námi pořádaných aktivitách.

S úctou

Zbyněk Pavlačík
CEO & spoluzakladatel
Jagello 2000

STAŇTE SE PARTNERY
NEJVĚTŠÍ BEZPEČNOSTNÍ SHOW V EVROPĚ

Stáhněte si úplnou marketingovou nabídku (26 MB)

Pokud máte zájem o bližší informace, neváhejte nás kontaktovat na [email protected].


Počet online uživatelů: 6

 


Audiopro

Letiště Ostrava a.s.

CEVRO Institut

Aeromedia

Kagero Publishing