Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

POTVRZENÁ ÚČAST 2017  

Zprávy

Stáhněte si mobilní aplikaci se stále aktuálním programem!

11.09.2015, 13:07

S chytrým telefonem bude orientace na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR ještě jednodušší – mobilní aplikace nabídne praktické informace a zároveň napoví, jaká dynamická ukázka právě probíhá nad vašimi hlavami.

Aplikace prochází neustále vývojem a tak letos nabídne ještě více informací než loni. „Aplikace nově nabídne podrobnosti o jednotlivých dynamických ukázkách a ihned tak bude možné zjistit více informací o předváděném stroji. Poprvé též bude systém provázán i s webovými stránkami, kde rovněž bude program neustále aktuální,“ uvádí Ivan Zít, koordinátor IT technologií v Jagello 2000.

Díky barevnému značení se také diváci budou moci rychle zorientovat v typu předváděné ukázky: modrý proužek značí letovou ukázku, zelený pozemní a červený zrušenou ukázku. Aplikace se rovněž průběžně aktualizuje, takže budou mít majitelé chytrých telefonů a tabletů právě probíhající dynamickou ukázku na prvním místě.

„Kromě aktualizovaného programu nabídne aplikace mapu areálu k rychlému zorientování, dále poradí, jakým způsobem se na místo akce dostat a jak se nejlépe zase dopravit domů, nebo kde vyhledat lékařskou pomoc, občerstvení či toalety,“ dodává Zít. 

Mobilní aplikaci naleznete zdarma ke stažení pro systémy Android v obchodu Google Play a pro verzi Apple iOS v Apple Store. Ochuzeni bohužel zůstanou majitelé telefonů Windows Phone, kde by vývoj aplikace pro tento systém vyžadoval značné dodatečné náklady, nicméně i tak mohou sledovat mobilní verzi webových stránek m.natodays.cz, na kterých se bude zobrazovat tentýž program. Proto ať už budete sledovat webové stránky nebo mobilní aplikaci, vždy dostanete nejaktuálnější informace. Aplikaci lze stáhnout rovněž do tabletů a vychutnat si tak ještě lepší zážitek z Dnů NATO pomocí zobrazení nejnovějších informací. "Návštěvníci bez chytrých telefonů si budou moci program zakoupit v informačních stáncích, v něm však pochopitelně nebudou promítnuty změny na poslední chvíli," uzavírá Zít.

Na velký počet lidí, kteří na mošnovském letišti budou využívat jak hlasové, tak datové přenosy, se připravují i operátoři, kteří na období akce posílí mobilní signály v okolí mošnovského letiště.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.







Počet online uživatelů: 7

 


Audiopro

Letiště Ostrava a.s.

CEVRO Institut

Aeromedia

Kagero Publishing