Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

       

POTVRZENÁ ÚČAST 2014   CZ AT BE DK FI DE GR HU LT NL PL RO SK SW TR US

Zprávy

TATRA TRUCKS a EXCALIBUR ARMY představí své novinky

18.09.2014, 08:32

Návštěvníci Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil Armády České republiky se mohou těšit na zajímavou prezentaci speciálních partnerů akce – společností TATRA TRUCKS a.s. a EXCALIBUR ARMY spol. s r.o, které úzce spolupracují nejen na tomto ročníku Dnů NATO. Program show obohatí zejména atraktivní prezentací týmu TATRA BUGGYRA RACING spojenou autogramiádou závodníka rallye Martina Kolomého či prezentací modernizovaného BVP nebo odtahové tatry MAMMUT.

„TATRA je regionální firma celosvětového významu, jež se ve svém oboru řadí mezi vůbec nejstarší nepřetržitě fungující automobilky na světě. Na Dny NATO v Ostravě se po dobrých zkušenostech vrací jako speciální partner show, jímž se stala na tři ročníky spolu se společností EXCALIBUR ARMY spol. s r.o.,“ uvádí Zbyněk Pavlačík, předseda Jagello 2000, hlavního organizátora show.

EXCALIBUR ARMY zastupuje na Dnech NATO český průmyslový holding EXCALIBUR GROUP, ve kterém se spojilo několik významných českých a slovenských podniků s civilní i speciální výrobou, která navazuje na tradici československého strojírenství a dále ji rozvíjí. Skupina zastřešuje také další významné české a slovenské podniky, jako jsou například světoznámý výrobce brzdových systémů pro kolejová vozidla DAKO-CZ, výrobce kontejnerových systémů a speciálních nástaveb pro nákladní vozidla KARBOX nebo slovenský partner České zbrojovky Uherský Brod společnost MSM Martin.

Pro diváky TATRA připravuje prezentaci renovovaného populárního zásahového vozidla TATRA 815-PR2 CAS 30, na které lze obdržet dotace z evropských fondů, dále armádního logistického automobilu TATRA 815-7 s obrněnou kabinou a nebude chybět ani modelová řada TATRA PHOENIX. EXCALIBUR ARMY pak představí například modernizovaný podvozek vozidla BVP, modernizovanou houfnici DANA M1 CZ a pro příznivce kvalitního a funkčního oblečení a obuvi pro outdoor a army aktivity pak prodejní stánek MAGNUM.

Statické ukázky zpestří představení závodního speciálu pro dakarskou rallye týmu TATRA BUGGYRA RACING, doprovázenou autogramiádou jezdce Martina Kolomého, jenž se v roce 2013 v závodu Rallye Dakar umístil na celkovém 5. místě.

Zástupci obou společností se těší na návštěvníky jak ve VIP zóně, tak i v zóně přístupné pro širokou veřejnost a jsou připraveni poskytnout informace o svých výrobcích a službách.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.







Počet online uživatelů: 4

 


Aeromedia

Kagero Publishing