Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

       

POTVRZENÁ ÚČAST 2014   CZ AT BE DK FI DE GR HU LT NL PL RO SK SW TR US

Nabídka partnerství

„NAŠE BEZPEČNOST NENÍ SAMOZŘEJMOST A BEZ BEZPEČNOSTI NENÍ PROSPERITA“

Přijměte, prosím, mé srdečné pozvání na prestižní mezinárodní akci Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády České republiky 2014, a to nejen jako návštěvníka, ale především jako významného hosta – partnera, který se rozhodne spojit jméno své společnosti s tímto projektem.

Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády České republiky jsou významná společenská událost, na které se setkávají zástupci privátní komerční sféry s představiteli státní správy a samosprávy, vrcholným managementem účastníků a partnerů akce, ale rovněž s významnými hosty z politické, podnikatelské, vědecké, kulturní, společenské či sportovní oblasti. Mezi pravidelné vzácné hosty patří členové české vlády, zástupci Severoatlantické aliance a Evropské unie, představitelé krajů, měst a obcí, velvyslanci, vojenští a letečtí přidělenci, členové civilních a vojenských delegací a další hosté nejen z České republiky, ale ve stále větší míře rovněž ze zahraničí – zejména z Evropy a Spojených států amerických.

Mottem akce je „Naše bezpečnost není samozřejmost a bez bezpečnosti není prosperita“, a proto je jejím hlavním cílem prezentovat široké veřejnosti co nejpestřejší škálu prostředků, kterými disponuje Česká republika a její spojenci na poli zajišťování bezpečnosti. Akce je řazena do „klubu prestižních evropských show“ a přestože náklady na ni každoročně rostou, veřejnost měla, má a vždy bude mít na tuto akci bezplatný vstup.

Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády České republiky, které jsou nejnavštěvovanější dvoudenní rodinnou akcí v České republice, však nejsou pouze show s atraktivním programem. Jsou zejména významnou platformou pro vysvětlování důležitých bezpečnostních témat s ojedinělou příležitostí pro připomenutí si našich bohatých tradic.

V roce 2014 si Česká republika připomíná významné dějinné okamžiky, které mají vliv na její bezpečnost a začlenění do transatlantického prostoru. Připomenutí si patnáctého výročí vstupu naší země do Severoatlantické aliance a dvacátého výročí aliančního programu Partnerství pro mír bude proto také jedním z témat nadcházejícího ročníku.

Bude mi ctí se s Vámi setkat 20. – 21. 9. 2014 na Letišti Leoše Janáčka Ostrava.

S úctou

Zbyněk Pavlačík
CEO & spoluzakladatel
Jagello 2000

STAŇTE SE PARTNERY
NEJVĚTŠÍ BEZPEČNOSTNÍ SHOW V EVROPĚ

Stáhněte si úplnou marketingovou nabídku (7 MB)

Pokud máte zájem o bližší informace, neváhejte nás kontaktovat na [email protected].


Počet online uživatelů: 4

 


Aeromedia

Kagero Publishing