Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

       

POTVRZENÁ ÚČAST 2014   CZ AT BE DK FI DE GR HU LT NL PL RO SK SW TR US

Zprávy

Proleťte se vrtulníkem na Dnech NATO v Ostravě

02.09.2014, 18:40

Program Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil Armády ČR bude opět zpestřen nabídkou vyhlídkových letů. Ty návštěvníkům nabízí společnost Blue Sky Service s atraktivními vrtulníky Bell 407, Bell 206 a Robinson R-44. Tato společnost představí také svůj cvičný proudový letoun Aero L-29 Delfín.

Návštěvníci letošní show se kromě řady statických i dynamických ukázek mohou těšit také na příležitost vyzkoušet si létání „na vlastní kůži“. Přímo na akci totiž  společnost Blue Sky Service nabídne vyhlídkové lety nad areálem moderními vrtulníky Bell 407 pro 6 cestujících, Bell 206 pro 4 a Robinson R-44 pro 3 pasažéry.

Prodej letenek a nástup do vrtulníků bude probíhat po celou dobu konání show v sektoru č. 8, v těsné blízkosti prezentace speciálního partnerského státu - Polska. Cena letenky pro 1 osobu bude 500 Kč, která opravňuje k zážitkovému vyhlídkovému letu o minimální délce 3 minuty.

TIP: Mapka areálu

Vedle vyhlídkových letů si společnost Blue Sky Service pro návštěvníky připravila také vystoupení letounu Aero L–29 Delfín, jenž patří mezi první proudové letouny navržené a vyráběné v Československu a v minulosti sloužil jako cvičný letoun států Varšavské smlouvy. Informace o tomto vystoupení dále přineseme. Společnost Blue Sky  Service, která už 11 let zajišťuje letecký výcvik, zážitkové lety a letecké práce nejen na vrtulnících, ale i na letounech, je jedinou českou firmou, která Aero L-29 Delfín provozuje.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.







Počet online uživatelů: 4

 


Aeromedia

Kagero Publishing