Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

       

POTVRZENÁ ÚČAST 2016  

Zprávy

DOPRAVA: Pro cyklisty přibyde třetí kolárna

29.08.2016, 16:31

Městská policie Ostrava reaguje na rostoucí počet lidí mířících na Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR na kole a v letošním roce připraví hned tři bezplatné hlídané kolárny o kapacitě více než 10 000 kol. Tradičně rovněž vyšle své hlídky na cyklostezku vedoucí od Ostravy k areálu akce.

Bezplatné kolárny zaznamenávají každým rokem velký úspěch, a tak se organizátoři akce společně s Městskou policií Ostrava rozhodli rozšířit možnosti zaparkování kol. Tradiční kolárny u vchodů č. 1 a 2 budou v tomto roce doplněny o další úschovnu – ta se bude nacházet u vchodu č. 3 (viz. plánek areálu).

„Kolárny budou po dobrých zkušenostech opět umístěny před vchody do areálu akce a díky vstřícnosti a ochotě strážníků Městské policie Ostrava tak budou cyklisté moci zaparkovat svá kola už v 7:00,“ uvádí Pavel Boháč z Jagello 2000. V loňském roce též Městská policie Ostrava zřídila u kolárny č. 2 kvůli rychlejší obslužnosti dva vchody (A, B), jeden ve směru od Petřvaldíku a druhý od Albrechtiček, letos tomu nebude jinak.

UPOZORNĚNÍ: Prostudujte si, prosím, dopředu Provozní řád kolárny. Děkujeme.

Strážníci na kolech budou rovněž dohlížet na bezpečnost cyklistů na přístupových trasách do areálu, především na mezinárodní cyklistické trase, tzv. Jantarové stezce, jež vede z Krakova přes Ostravu až do Vídně a míjí areál letiště.

TIP: Informace pro cyklisty

Kromě Městské policie Ostrava je neméně důležitá i podpora dalšího významného partnera akce, společnosti Johnny Servis s.r.o., jež dodává ploty a zábrany sloužící jako nosiče bicyklů v kolárnách.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost


SAAB Czech s.r.o.







Počet online uživatelů: 5

 


Audiopro

Letiště Ostrava a.s.

CEVRO Institut

Aeromedia

Kagero Publishing