Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

       

POTVRZENÁ ÚČAST 2016  

Archivní webové stránky

  • Tyto stránky slouží pouze pro archivní účely, mohou mít omezenou funkčnost (neodstupnost obrázků atd.)

 

Aktuální zprávy

21.11.2016, 09:57

Náhled

Připomeňte si akci záznamy dynamických ukázek

Vzpomínáte na bohatý program letošních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR? Většinu pozemních ukázek i vybrané letecké ukázky můžete opět zhlédnout v nesestříhané podobě, včetně kompletního vystoupení italské akrobatické skupiny Frecce Tricolori.

08.11.2016, 10:00

Náhled

Letošní fotosoutěž ovládly americké bombardéry

Vyhodnocování snímků zaslaných do fotosoutěže Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je s každým ročníkem náročnější. Opět se o tom přesvědčili porotci, kteří měli za úkol vybrat ty nejlépe vystihující atmosféru akce. Nakonec je nejvíce zaujaly snímky kombinující americké bombardéry B-1 či B-52 a déšť, s nímž byl letošní ročník velmi spjat. Cenu veřejnosti naopak vyhrála fotografie italské akrobatické skupiny Frecce Tricolori.

 

17.10.2016, 10:20

Náhled

Rozhodněte, kdo vyhraje Cenu veřejnosti ve fotosoutěži

Fotosoutěž letošních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR postupuje do vyhodnocovací fáze, kdy porota složená z organizátorů, profesionálních fotografů a grafiků vybere tři snímky, které nejlépe vystihují atmosféru na akci. Letos své fotografie dle pravidel soutěže zaslalo 118 fotografů a Vy můžete rozhodnout, jaký z 312 snímků vyhraje Cenu veřejnosti.

06.10.2016, 14:55

Náhled

Nestihli jste si pořídit tričko či suvenýry z akce? Máte ještě šanci

Nestihli jste si na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR koupit některé ze suvenýrů nabízených v informačních stáncích? Nebo potřebujete dokoupit další velikosti triček? Pak si ještě můžete vybrat z naší doprodejové nabídky.

 

Další zprávy


Počet online uživatelů: 3

 


Audiopro

Letiště Ostrava a.s.

CEVRO Institut

Aeromedia

Kagero Publishing