Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

       

POTVRZENÁ ÚČAST 2016  

Zprávy

Připomeňte si akci záznamy dynamických ukázek

21.11.2016, 09:57

Vzpomínáte na bohatý program letošních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR? Většinu pozemních ukázek i vybrané letecké ukázky můžete opět zhlédnout v nesestříhané podobě, včetně kompletního vystoupení italské akrobatické skupiny Frecce Tricolori.



Letošní fotosoutěž ovládly americké bombardéry

08.11.2016, 10:00

Vyhodnocování snímků zaslaných do fotosoutěže Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je s každým ročníkem náročnější. Opět se o tom přesvědčili porotci, kteří měli za úkol vybrat ty nejlépe vystihující atmosféru akce. Nakonec je nejvíce zaujaly snímky kombinující americké bombardéry B-1 či B-52 a déšť, s nímž byl letošní ročník velmi spjat. Cenu veřejnosti naopak vyhrála fotografie italské akrobatické skupiny Frecce Tricolori.



Rozhodněte, kdo vyhraje Cenu veřejnosti ve fotosoutěži

17.10.2016, 10:20

Fotosoutěž letošních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR postupuje do vyhodnocovací fáze, kdy porota složená z organizátorů, profesionálních fotografů a grafiků vybere tři snímky, které nejlépe vystihují atmosféru na akci. Letos své fotografie dle pravidel soutěže zaslalo 118 fotografů a Vy můžete rozhodnout, jaký z 312 snímků vyhraje Cenu veřejnosti.



Nestihli jste si pořídit tričko či suvenýry z akce? Máte ještě šanci

06.10.2016, 14:55

Nestihli jste si na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR koupit některé ze suvenýrů nabízených v informačních stáncích? Nebo potřebujete dokoupit další velikosti triček? Pak si ještě můžete vybrat z naší doprodejové nabídky.



Fotosoutěž o upomínkové předměty je opět zde!

22.09.2016, 14:30

Navštívili jste letošní výroční Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR a podařilo se vám udělat pěkné fotky? Ty nejlepší můžete poslat do naší fotosoutěže a vyhrát upomínkové předměty akce a účastníků.



Ztráty a nálezy v areálu akce

19.09.2016, 18:33

Návštěvníci letošních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR si z akce odnesli spoustu zážitků, občas však odcházeli ochuzeni o některé své věci. Tímto bychom chtěli dopomoci k tomu, aby se některé z nich vrátili svým původním majitelům. Jedná se o mobilní telefon, clonu k teleobjektivu či dětskou bundu.



Rekordní show vidělo 130 tisíc lidí

18.09.2016, 18:14

Druhý den největší bezpečnostní a vojenské show v Evropě, Dnů NATO, navštívilo na mošnovském letišti 85 tisíc lidí. Se sobotní, deštěm poznamenanou účastí tak dorazilo 130 tisíc návštěvníků. Organizátoři přichystali řadu jedinečných ukázek, diváci nejvíce ocenili italské akrobaty Frecce Tricolori.



Dny NATO v Ostravě uzavře jedinečný průlet Typhoonů

17.09.2016, 22:19

Druhý den letošních rekordních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR slibuje daleko příznivější počasí, než které provázelo návštěvníky v sobotu. Do areálu ale láká i společný průlet minimálně tří letounů Typhoon, jež program na Letišti Leoše Janáčka Ostrava symbolicky uzavře.



Nepříznivé počasí návštěvníky neodradilo, dorazilo jich 45 tisíc

17.09.2016, 17:35

Za rekordní účasti 20 zemí a NATO se na Letišti Leoše Janáčka Ostrava odehrál první den Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR, největší evropské bezpečnostní show, kterou za deštivého počasí navštívilo přibližně 45 000 tisíc diváků. Návštěvníci měli možnost vidět nejbohatší program dynamických ukázek i největší nabídku statických ukázek v historii této akce, řadu exkluzivních premiér a přes sto kusů letecké techniky.



Po ranní přeháňce je areál nachystán a otevřen

17.09.2016, 08:32

Areál Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR se sice po sedmé hodině zkropila lehká přeháňka, nyní se obloha rozjasňuje. Nebe je sice zatažené střední oblačností, avšak bez deště. Předpověď na dnešní den sice slibuje na Letišti Leoše Janáčka Ostrava srážky, aktuální situace tomu však nenasvědčuje a první návštěvníci si již prohlížejí expozice účastníků.



Strana: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Počet online uživatelů: 3

 


Audiopro

Letiště Ostrava a.s.

CEVRO Institut

Aeromedia

Kagero Publishing