Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

       

POTVRZENÁ ÚČAST 2015      GR 1x An-26 (S)   1x C-27J Spartan (S) 1x E-3A AWACS (S) 1x C-130 (S) 1x An-28TD (S); 1x C-295 (S); 1x SW-4 (D); 1x SW-4 (S); 8x PZL-130 (D) 1x King Air (S); 1x Lynx Mk8 (D); 1x Tornado GR.4 (S)

Pro návštěvníky

Pro partnery

Zprávy

Nalaďte se na nedělní program

20.09.2015, 07:43

Druhý den Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR nabídne minimálně stejně zajímavou podívanou jako sobota. Pokud se rozhodujete, zda do areálu vyrazit, snad vám pomohou snímky a sestřihy ukázek z prvního dne akce.

Dny NATO nabízejí tradičně velké množství dynamických ukázek a to jak leteckých, tak pozemních a nejinak je tomu i v letošním ročníku. Nedělní program nabídne hned několik zákroků českých bezpečnostních složek v kooperaci se zahraničními kolegy, v mezičase budou nad hlavami návštvěníků zase prohánět  týmy stíhacích letounů nebo helikoptér. Kromě toho se můžete těšit na ojedinělý počet atraktivních průletů, které sobotní program nenabídl.

Čtěte také: Nedělní program okoření průlet C-17 a AWACSu

Atmosféru ukázek si můžete přiblížit díky detailním záběrům PlanesTV, které navíc během víkendové show umisťují GoPro kamery na vozy či těla samotných účastníků prezentovaných ukázek, takže nabízí zcela jiné a zajímavé úhly pohledu na celou akci.  

Pokud vás unikátní záběry PlanesTV oslovily, můžete rovněž využít možnosti koupit si jejich DVD z Dnů NATO 2012 a 2013 a jiných leteckých show v Evropě na Infostáncích v areálu.

Fotogalerie: Sobotní program

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.







Počet online uživatelů: 6

 


Audiopro

Aeromedia

Kagero Publishing