Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

   

POTVRZENÁ ÚČAST 2012                                     

Pro návštěvníky

Pro partnery

Zprávy

Centrální parkoviště otevíráme o víkendu již v 6:30

20.09.2012, 09:14

Pokud se chystáte vydat se Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR autem, otevíráme pro Vás o víkendu centrální parkovací plochu již v 6:30. Díky rozmělnění dopravy doufáme ve snížení výskytu kolon v průběhu dne.

„Především bychom chtěli řidiče požádat, aby se chovali ohleduplně, řídili se pokyny pořadatelů a dopravních policistů a aby byli připraveni na možná zdržení, která s nejvyšší pravděpodobností vzhledem k ohromným objemům automobilů přes veškerou naši snahu nastanou,“ žádá Zbyněk Pavlačík, předseda sdružení Jagello 2000, které Dny NATO v Ostravě organizuje.

TIP: Informace o dopravě autem (natodays.cz)

TIP: Informace a mapky areálu (natodays.cz)

Prosím berte na vědomí, že i když je vstup na naši akci ZDARMA, centrální parkoviště je zpoplatněno poplatkem 150 Kč za osobní automobil na den. K urychlení celého procesu při vjezdu a tedy i k zamezení vzniku kolon si prosím předem připravte přesnou částku na úhradu poplatku za parkovné. Výzva k ohleduplnosti a trpělivosti směřuje i k návštěvníkům využívající jiné druhy dopravy.

Centrální parkoviště tedy otevíráme o půl hodiny dříve než loni, v 6:30, areál pak pro návštěvníky otevřeme v 8:30. Centrální parkoviště se však nachází bezprostředně vedle stojánky letounů pro dynamické ukázky, takže volný čas je možné si zkrátit jejich prohlídkou. Areál bude otevřen ještě hodinu po skončení programu dynamických ukázek, tedy v sobotu do 18:00 a v neděli do 17:00. Jak jsme již dříve informovali, tyto časy není možné z organizačních důvodů posunout a jsou závazné, po nich budou zbylí návštěvníci vyzváni k odchodu bezpečnostní službou.

Na viděnou na Dnech NATO v Ostravě,
Dnech Vzdušných sil Armády České republiky
a výstavě FLYIN 2012!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.