Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

       

POTVRZENÁ ÚČAST 2016  

Zprávy

Díky HELI CZECH můžete zažít let vrtulníkem

15.09.2016, 11:15

Společnost HELI CZECH s.r.o. nabídne zájemcům na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil Armády ČR šanci si létání okusit na vlastní kůži s vyhlídkovým letem vrtulníkem.

Na Dnech NATO bude HELI CZECH s.r.o. opět nabízet oblíbené vyhlídkové lety, tentokrát mimořádně u vstupu číslo 3 do areálu konání akce. K dispozici bude mít vrtulníky R-44 (místo pro pilota a tři cestující), R-22 (pilot a jedním cestujícím) a Bell 206B, který je pro pilota a čtyři cestující. Návštěvníci tak budou mít možnost na této akci plné strojů ve vzduchu sami vyzkoušet neopakovatelný pocit létání, a to za cenu 600 Kč na osobu.

Piloty společnosti jsou výhradně bývalí i současní zkušení vojenští letci – příslušníci vrtulníkové tygří letky, která používá bojové stroje Mi-24 Hind. HELI CZECH je rovněž největším provozovatelem vrtulníků Robinson R-22 a R-44 v České republice. V prosinci minulého roku se navíc rozrostl jejich letecký park o vrtulník R-66 společnosti Robinson Helicopter Company. Společnost provozuje navíc výcvik pilotů na uvedených typech strojů.

V červnu 2012 HELI CZECH s.r.o. významně rozšířil své aktivity a začal provozovat i moderní vrtulník Agusta AW-119 Koala a zároveň se stala majitelem legendy vietnamské války, vrtulníku Bell AH-1S Cobra, dále třeba se poté v loňském prosinci rozrostla flotila HELI CZECH o zmíněný R-66 a posledními přírůstky jsou stroje MD-500E.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.







Počet online uživatelů: 5

 


Audiopro

Letiště Ostrava a.s.

CEVRO Institut

Aeromedia

Kagero Publishing