POTVRZENÁ ÚČAST 2019     Kanada  Francie    Litva Nizozemí Norsko  Rumunsko Slovensko Švýcarsko Velká Británie USA 

Zprávy

TATRA TRUCKS se představí se svou technikou na dynamice a se speciály v Relax zóně

07.09.2017, 08:40

Speciální partneři akce TATRA TRUCKS a.s. a CZECHOSLOVAK GROUP a.s. ukážou na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR bojovou, záchrannou, civilní i závodní techniku. Vedle samohybného minometu na podvozku Pandur II 8x8 CZ či nákladního vozu TATRA Phoenix limitované edice Präsident se objeví také zcela nový vůz Avia řady D.

Jeden z předních aktérů v českém obranném a bezpečnostním průmyslu, holding CZECHOSLOVAK GROUP, bude reprezentovat své výrobky odborným návštěvníkům i široké veřejnosti. V expozici ve VIP zóně se bude k vidění modernizovaná samohybná houfnice DANA M1 M s upraveným podvozkem a modernizovanými komunikačními, naváděcími a ovládacími prvky v nástavbě. K ní se navíc připojí i moderní samohybný minomet na podvozku Pandur II 8x8 CZ.

„Návštěvníci mohou i na tomto ročníku očekávat nabitou prezentaci. Na ploše pro dynamické ukázky předvede své jízdní vlastnosti kvalitní moderní stroj - kolové obrněné vozidlo TITUS na podvozku TATRA, které se v následujících letech dokonce nově objeví ve výzbroji Armády České republiky. Ta vozidla využije při plnění úkolů a misí v zahraničí i doma, a to včetně krizového řízení,“ uvedl Zbyněk Pavlačík, předseda Jagello 2000.

Automobilka TATRA TRUCKS ve veřejné relax zóně vystaví vojenské vozy TATRA Force a TATRA Tactic, k čemuž se přidají závodní Dakarský speciál TATRA Phoenix, hasičský speciál TATRA Terrno1 a nejnovější nákladní vůz TATRA Phoenix v limitované edici Präsident, který vznikl k výročí 120 let výroby automobilů v Kopřivnici. Avia Motors patřící do holdingu CZECHOSLOVAK GROUP představí zcela nový vůz Avia Initia řady D v provedení Euro 6, který měl 5. září oficiální premiéru a nyní začíná jeho sériová výroba.

V této zóně u velkoplošné obrazovky bude navíc možné navštívit prezenční stan, kde se lze informovat o možnostech zaměstnání v TATRA TRUCKS či ve skupině CZECHOSLOVAK GROUP.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
AERO Vodochody AEROSPACE a.s.


Partnerský stát

Special Partner Nation

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
Moravskoslezský kraj
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
AERO Vodochody
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ STRATEGICKÝ PARTNER
LOM Praha
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
HLAVNÍ MARKETINGOVÝ PARTNER
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro
MARKETINGOVÝ PARTNER