POTVRZENÁ ÚČAST 2019     Kanada  Francie    Litva Nizozemí Norsko  Rumunsko Slovensko Švýcarsko Velká Británie USA 

Zprávy

Fotosoutěž ve znamení různorodosti

11.11.2019, 12:34

Porota organizátorů i široká veřejnost z příspěvků zaslaných do fotosoutěže letošních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR vybraly snímky, které dle jejich mínění nejlépe vystihují atmosféru akce. Oceněné tentokrát jsou fotky statických ukázek, letových ukázek i ukázky pozemních sil. 


Jaký snímek nejlépe zachycuje atmosféru akce?

23.10.2019, 11:21

Fotosoutěž letošních Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR postupuje do druhé fáze. S úderem půlnoci skončil termín pro zasílání příspěvků a nyní je na řadě vyhodnocení došlých fotografií porotou organizátorů. Tradičně však jeden snímek získá Cenu veřejnosti, o níž můžete rozhodnout i Vy! 


Jak jste zachytili atmosféru akce? Zapojte se do tradiční fotosoutěže!

24.09.2019, 16:53

Navštívili jste letošní XIX. ročník Dnů NATO v Ostravě & X. Dnů Vzdušných sil AČR a odnesli jste si z něj zajímavé fotografie? Pokud ano, ty nejlepší můžete zaslat do naší fotosoutěže a vyhrát upomínkové předměty akce a účastníků.


Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR potvrdily svou výjimečnost!

22.09.2019, 18:44

Návštěvnost XIX. ročníku Dnů NATO v Ostravě & X. Dnů Vzdušných sil AČR, překročila hranici 220 tisíc diváků, což se stává dlouholetým standardem. Víkendový program Dnů NATO vyvrcholil předáním ceny za nejlepší letovou ukázku dle hlasování diváků kpt. Ivu Kardošovi a Martinu Šonkovi, primátorem města Ostravy. Jejich výjimečná show, kterou předvedli při společném vystoupení letounů JAS-39 Gripen a Extra 300, byla vnímána jako poděkování divákům za jejich dlouholetou přízeň. Dny NATO tak jasně dokazují, že právem patří k evropské špičce.


První den Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR 2019 navštívilo 125.000 osob

21.09.2019, 17:48

Program XIX. Dnů NATO v Ostravě & X. Dnů Vzdušných sil AČR je oslavou 20. výročí vstupu České republiky do Severoatlantické aliance a 70. výročí od vzniku Severoatlantické aliance. Za příjemného počasí navštívilo první den největší bezpečnostní přehlídky v Evropě přibližně 125 tisíc návštěvníků. Zatímco na zemi byla dominantní statická ukázka obřích letounů a technika 4 zahraničních pozemních armád, ve vzduchu pak vládly atraktivní show 3 leteckých akrobatických skupin. Speciální partnerskou zemí tohoto ročníku je Rumunsko a nad Letištěm Leoše Janáčka Ostrava vlají vlajky sedmnácti zúčastněných zemí a vlajka NATO.


Dny NATO v Ostravě nabídnou show na nebi i na zemi

20.09.2019, 10:30

Přinášíme ucelený a přehledný popis těch největších lákadel, které budou k vidění na víkendových Dnech NATO v Ostravě a Dnech Vzdušných sil Armády ČR. Organizátoři slibují opět atraktivní podívanou na zemi i na nebi.


Elitní stíhač a král akrobatů vystoupí znovu pohromadě

19.09.2019, 10:05

Elitní předváděcí pilot armádního gripenu Ivo Kardoš a akrobatický král a vítěz prestižního Red Bull Air Race Martin Šonka zopakují své unikátní společné vystoupení. V něm budou mít návštěvníci víkendových Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR jedinečnou možnost vidět dechberoucí letové figury nadzvukového stroje JAS-39 Gripen a akrobatického speciálu Extra-300.

  


Do Infocentra pro radu i pro tričko

18.09.2019, 15:05

V areálu letošního ročníku Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR budou stejně jako loni tři Infostánky, kde si budou moci návštěvníci zakoupit například program akce či různé upomínkové předměty.


Na Dnech NATO se představí pozemní technika čtyř zahraničních zemí

17.09.2019, 16:16

Ozbrojené síly Spojených států nebudou na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR zastoupeny pouze letectvem a námořní pěchotou, ale opět se představí i technika spadající pod americkou armádu. Poprvé v historii akce se tak na mošnovském letišti budou prezentovat pozemní obrněná vozidla ze čtyř zahraničních zemí.


DŮLEŽITÉ: Než vyrazíte na akci - bezpečnostní opatření!

17.09.2019, 11:30

Na základě zkušeností z předchozích ročníků Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil Armády České republiky Vám opět přinášíme několik důležitých informací, které byste měli vědět ještě před tím, než vyrazíte do areálu akce.


Strana: [1] 2 3 4 5 6 7

Partnerský stát

Special Partner Nation

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
Moravskoslezský kraj
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
AERO Vodochody
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ STRATEGICKÝ PARTNER
LOM Praha
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
HLAVNÍ MARKETINGOVÝ PARTNER
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro
MARKETINGOVÝ PARTNER