POTVRZENÁ ÚČAST 2019     Kanada  Francie    Litva Nizozemí Norsko  Rumunsko Slovensko Švýcarsko Velká Británie USA 

Vaše fotografie

Oficiální videa a fotografie jsou pouze malým zlomkem záznamů, které jsou pořízeny na akci, a zdaleka nemohou zachytit vše zajímavé, co se během Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR odehrálo. Zde bychom proto chtěli dát prostor pro odkazy na fotky od vás, "běžných" návštěvníků, abyste se mohli o své zážitky podělit s ostatními, pochlubit se svými záběry a třeba i spatřit na materiálech od ostatních to, co vám samotným uniklo.

Pokud máte zájem o zveřejnění odkazu na vaši fotogalerii, napište prosím na:
redakce(at)natodays.cz či do zpráv na Facebookové stránce akce.

Radek CagaRadim ŠinaglJacek Siminski

Archiv z předchozích ročníků:

Pozn.:

  • Jména autorů jsou taková, jaká mají uvedena ve svých profilech na příslušných stránkách (Facebook, Rajče, YouTube) či jaká uvedli v e-mailu nebo zprávě na Facebookové stránce Dnů NATO v Ostravě.
  • Zasláním odkazu na video či fotografie autoři souhlasí s publikováním odkazu, videa či ukázkových  fotografií na našem webu natodays.cz.
  • Organizátoři si vyhrazují si právo neuvést odkaz na fotogalerii či video kvůli nízké kvalitě záznamů, mnohonásobnému výskytu autora či z jiného důvodu.
  • Zveřejňovány jsou pouze odkazy na fotogalerie a videa, žádné tyto materiály neumisťujeme přímo na naše servery. Přestože odkazy procházejí kontrolou, neneseme odpovědnost za obsah, na který směřují.

Partnerský stát

Special Partner Nation

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
Moravskoslezský kraj
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
AERO Vodochody
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ STRATEGICKÝ PARTNER
LOM Praha
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
HLAVNÍ MARKETINGOVÝ PARTNER
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro
MARKETINGOVÝ PARTNER