POTVRZENÁ ÚČAST 2019     Kanada  Francie    Litva Nizozemí Norsko  Rumunsko Slovensko Švýcarsko Velká Británie USA 

Kodex akce

Vážení návštěvníci,

přicházíme s iniciativou, která, jak věříme, dále přispěje k jejich dalšímu pozitivnímu rozvíjení směrem k jedné z nejvýznamnějších veřejných akcí v České republice i celé střední Evropě.

V roce 2003 se naše akce přesunula z centra Ostravy na mošnovské letiště a postupně  se nám společně s našimi spoluorganizátory a partnery podařilo vybudovat akci, která si uplynulých letech získala pozici nejnavštěvovanější pravidelně konané dvoudenní akce v České republice. Naším cílem pro Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády České republiky je dlouhodobá spokojenost návštěvníků, účastníků a partnerů, kteří se na jejich zajištění podílejí a proto přicházíme s několika pravidly, o kterých jsme přesvědčeni, že cestu k tomuto nelehkému cíli přispějí.

  • Smyslem akce je zvýšení obecného povědomí o významu mezinárodní spolupráce pro zajištění české bezpečnosti, s důrazem na partnerství se státy Severoatlantické aliance. Hlavním prostředkem pro dosažení tohoto cíle je veřejná přehlídka co nejširší škály prostředků, kterými disponuje Česká republika a její spojenci na poli zajišťování bezpečnosti.
  • Cíli akce a jejímu programu je vždy nadřazena celková bezpečnost účastníků i návštěvníků.
  • Jedná se o akci s bezplatným vstupem, neboť věříme, že návštěvníci, daňoví poplatníci, mají nárok vidět, co se pořizuje z jejich daní.
  • Podporujeme interakci mezi návštěvníky a účastníky tak, aby se vzájemně obohacovali a odnášeli si co nejvíce poznatků a informací.
  • Účastník akce proto respektuje organizační pravidla a pokyny na akci. Svým chováním napomáhá práci organizačních složek.
  • Na akci není dovolena jakákoliv forma prezentace politických stran, hnutí i nepolitických formací. Na akci zveme k veřejnému vystoupení pouze politiky, ústavní činitele nebo vrcholné představitele bezpečnostních složek, kteří se přímo podílejí na organizačním zajištění akce či v té chvíli mají aktivní roli s významným vztahem k jejímu tematickému zaměření (například představitel vlády, hejtman Moravskoslezského kraje, primátor Ostravy, náčelník Generálního štábu Armády České republiky, zástupce mezinárodního sekretariátu NATO atd.).

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Partnerský stát

Special Partner Nation

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
Moravskoslezský kraj
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
AERO Vodochody
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ STRATEGICKÝ PARTNER
LOM Praha
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
HLAVNÍ MARKETINGOVÝ PARTNER
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro
MARKETINGOVÝ PARTNER