POTVRZENÁ ÚČAST 2019     Kanada  Francie    Litva Nizozemí Norsko  Rumunsko Slovensko Švýcarsko Velká Británie USA 

Doprava vlakem

Železniční doprava představuje nejrychlejší a nejpohodlnější způsob dopravy na Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR z různých koutů České republiky i ze zahraničí.

Společnost České dráhy a.s. výrazně posiluje stávající spoje do stanic Studénka a Mošnov, Ostrava Airport, vypravuje mimořádné spoje a v železniční stanici Studénka mimořádně zastavuje široká škála spojů, včetně spojů SuperCity, které jí běžně projíždí.

Návštěvníci, kteří se rozhodnou využít vlakovou dopravu, mohou využít též mimořádně vypravovaných vlaků označených "Dny NATO" z Prahy, Brna a Olomouce do železniční stanice Mošnov, Ostrava Airport. Pro tyto speciální vlaky doporučujeme zakoupit místenku v předstihu, vlak railjet 1533 z Prahy je povinně místenkový.

Upozorňujeme, že ze stanice Mošnov, Ostrava Airport následuje ještě 3 kilometry dlouhá pěší trasa do areálu konání akce. Doporučujeme na zpáteční spoj vyrazit s dostatečným předstihem.

Mimořádný jízdní řád vlaků 21. - 22. 9. 2019

České dráhy

TIP: Mapky areálu a dopravní situace

TIP: Vyhledat spojení  (cd.cz)

TIP: Na Dny NATO v Ostravě vlakem i autobusem

Poznámka: Ve všech vlacích platí tarif ČD. Doporučujeme Vám zakoupení zpáteční jízdenky již v nástupní stanici a u vybraných vlaků zakoupení místenky v dostatečném předstihu.

Mezi železniční stanicí Studénka a obcí Albrechtičky bude obousměrně zřízena navazující zpoplatněná autobusová doprava - více zde

Autobusová doprava je zřízena pouze ze stanice Studénka. V případě příjezdu na nádraží Ostrava-Svinov nebo Ostrava hl.n. doporučujeme využít navazujících vlakových spojů do Studénky.

Z železniční stanice Studénka je možné do areálu akce jít také pěšky či jet na kole, a to přes Chráněnou krajinnou oblast Poodří - více zde.

Šťastnou cestu
na Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády České republiky
i zpět!

Partnerský stát

Special Partner Nation

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
Moravskoslezský kraj
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
AERO Vodochody
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ STRATEGICKÝ PARTNER
LOM Praha
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
HLAVNÍ MARKETINGOVÝ PARTNER
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro
MARKETINGOVÝ PARTNER