POTVRZENÁ ÚČAST 2018     1x F-16 (D); 1x C-130 (S) 6x PC-9M (D) 1x F-16 (D) 1x F-18 (D) 1x Rafale (D) 1x EF Typhoon (S); 1x P-3C (S); 1x Sea King (S); 1x Sea Lynx (S); 1x EC-135 (S); 1x Bell 206 (S) 1x JAS-39 (D) 1x AS365 (S); 1x C-27 (S); 2x L-39 (S)  1x DA-20 (S); 1x P-3C (S) 1x F-16 (D); 6x TS-11 (D); 1x F-16 (S)  1x C-27 (S); 1x MiG-29 (D); 1x UH-60 (S)  1x EF Typhoon (D) 1x SK 35 Draken (D); 1x AJS37 Viggen (D); 1x J32 Lansen (D); 1x Saab 105 (Supp)   

Zprávy

Mobilní aplikace Dnů NATO je opět k dispozici!

03.09.2018, 14:31

Již pátým rokem můžete být informováni o aktuálním dění na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR díky naší mobilní aplikaci pro chytré telefony. S její pomocí budete mít neustále po ruce aktuální program dynamických ukázek, včetně příletů a odletů. Aplikace vám zároveň poskytne informace o dopravě na místo i z místa akce, plánek areálu i další funkce.

 

Tato intuitivní aplikace uživatelům poskytne přehledný interaktivní program Dnů NATO v jejich mobilu či tabletu, přičemž pokrývá celkem pět dnů od čtvrtku do pondělí. Na základě barevného odlišení jednotlivých položek programu rychle poznáte, zda se jedná o ukázku leteckou, pozemní či kombinovanou, po kliknutí na položku v programu si pak můžete o dané ukázce přečíst stručné informace.

Podobně jako v předchozích letech budou správci s obsahem aplikace pracovat přímo během konání akce a všechny změny programu se v ní zobrazí téměř okamžitě. Návštěvníci se tak mohou rovněž dozvědět, pokud bude ukázka přesunuta či zrušena, což bude označeno červeně.

„Mobilní aplikace se stala již nedílnou součástí Dnů NATO a zájem o ni se stále zvyšuje, v absolutních číslech o více jak 60 % meziročně. Přispívá k tomu fakt, že je aplikace propojena s řízením dynamických ukázek a neustále zobrazuje aktuální situaci. Z hlediska informování o programu se tak jedná o bezkonkurenčně nejlepší zdroj,“ poznamenává Ivan Zít, manažer informačních technologií akce.

Uživatelé budou mít k dispozici rovněž informace o dopravě na místo a z místa akce, mapu areálu nebo kde vyhledat lékařskou pomoc, občerstvení či toalety. Budou se do ní načítat i veškeré články, které jsou publikovány na webových stránkách www.natodays.cz. Aplikace může být navíc využita pro komunikaci aktuálních sdělení například o ztracených dětech či návštěvnosti akce. Zahraniční návštěvníky určitě potěší, že celá aplikace je rovněž v angličtině, přičemž jazyk se přepíná automaticky podle nastavení telefonu.

Mobilní aplikace pro letošní ročník Dnů NATO je již nyní zdarma ke stažení pro systémy Android v obchodu Google Play i pro iOS v Apple Store. Návštěvníci, kteří vlastní mobilní telefon s Androidem a mají mobilní aplikaci staženou již z loňského roku, si ji navíc nemusí znovu stahovat, nýbrž postačí pouze její aktualizace.

Majitelé chytrých telefonů se nicméně obejdou i bez mobilní aplikace, neboť webové stránky natodays.cz jsou díky provedenému redesignu plně fukční při prohlížení na mobilních zařízeních. Návštěvníci Dnů NATO, kteří nevlastní chytré telefony, si mohou tištěný program zakoupit v informačních stáncích, ovšem pochopitelně bez aktuálních změn.

Funkčnost aplikace bude podpořena i ze strany operátorů, kteří v okolí mošnovského letiště posílí mobilní signál, a to z důvodu zvýšeného využití hlasových i datových přenosů ze strany návštěvníků. 

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
AERO Vodochody AEROSPACE a.s.


Partnerský stát

Special Partner Nation

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA

Moravskoslezský kraj

HLAVNÍ PODPORA

GENERÁLNÍ PARTNER AERO Vodochody
EXKLUZIVNÍ PARTNER Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ STRATEGICKÝ PARTNER LOM Praha
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER

Pivovar Zubr

HLAVNÍ MARKETINGOVÝ PARTNER
HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

Česká televize