Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

       

POTVRZENÁ ÚČAST 2016  

Doprava autobusem

ARRIVA MORAVA

Společnost ARRIVA MORAVA, a.s., oficiální dopravce Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR, bude zajišťovat již tradičně obousměrnou zpoplatněnou dopravu autobusy, a to na trasách:

  • Ostrava - Letiště Mošnov (speciální autobusová linka)
    Ostrava, Hrabůvka, Poliklinika, Dubina - Letiště Mošnov
    Ostrava ÚAN (stanoviště č. 5) - Letiště Mošnov 
    Spoje ve směru na letiště budou kromě Ostrava ÚAN nově odjíždět ze zastávky Ostrava, Hrabůvka, Poliklinika se zastávkou na Dubině, Václava Jiříkovského. Autobusy budou odjíždět ze zastávky ÚAN ze stanoviště č. 5, vždy v celou hodinu a v půl, první spoj v 7:30, poslední ve 13:30. Naopak spoje Hrabůvka, Poliklinika - Dubina, Václava Jiříkovského - Petřvald, Petřvaldík:  budou jezdit ve dvacetiminutových intervalech, první v 7:40, poslední ve 14:00. V prostoru letiště budou spoje letos opět končit a začínat na zastávce Petřvald, Petřvaldík, odkud povede pěší trasa o délce cca 900 m do areálu letiště.
    Autobusy z letiště budou odjíždět ze zastávky Petřvald, Petřvaldík a zastavovat na zastávkách Dubina; Hrabůvka, Poliklinika a ÚAN. Tyto zpáteční autobusy budou jezdit ve dvacetiminutových intervalech, první v 11:15 a poslední v sobotu 18:55, v neděli pak v 17:55.
    Jízdní řád Ostrava-Petřvald, Petřvaldík

     
  • Studénka - Albrechtičky (speciální autobusová linka)
    Speciální autobusová linka ze Studénky, od železniční stanice, bude v prostoru letiště končit a začínat na zastávce Albrechtičky, mateřská školka, odkud povede značená pěší trasa o délce cca 1,3 km do areálu letiště. Autobusy budou návštěvníky kyvadlově přepravovat ze Studénky od železniční stanice do Albrechtiček a zpět. První autobus ve Studénce bude v sobotu i v neděli přistaven v 8:10 hod. a poslední odjezd z Albrechtiček zpět do Studénky předpokládáme v sobotu v 18:35 hod. a v neděli v 16:55 hod. Autobusy budou navazovat na vlakové spoje, avšak s ohledem na aktuální propustnost komunikací.
    Jízdní řád Studénka-Albrechtičky

     
  • Nový Jičín - Letiště Mošnov (posilový spoj)
    Posílení stávající linky 880670 Nový Jičín – Sedlnice – Mošnov – Ostrava.
    Cestující z Nového Jičína mohou v sobotu i v neděli využít pro dopravu do areálu letiště v Mošnově posilový spoj pravidelné linky 880670, který pojede v 9:10 hod. z Nového Jičína,aut.nádr. přes Libhošť a Sedlnici s příjezdem do Albrechtiček, odkud povede značená pěší trasa do areálu letiště. Po ukončení programu v sobotu i v neděli bude opět přistaven autobus na zastávce Albrechtičky, mateřská škola, a to v 16.00 hod.

Podrobnosti na webu ARRIVA MORAVA a.s.

Prodej jízdenek bude probíhat přímo u řidičů autobusů. Zpáteční jízdenka platí pouze v den zakoupení, pro jízdu TAM ve spoji, ve kterém byla zakoupena, pro jízdu ZPĚT bude označena řidičem.

 

Šťastnou cestu
na Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády České republiky
i zpět!


Počet online uživatelů: 3

 


Audiopro

Letiště Ostrava a.s.

CEVRO Institut

Aeromedia

Kagero Publishing