Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

       

POTVRZENÁ ÚČAST 2014   CZ AT BE DK FI DE GR HU LT NL PL RO SK SW TR US

Zprávy

Známe vítěze fotosoutěže, další cenu udělíte Vy!

07.11.2014, 12:31

Z rekordních 327 snímků od 118 soutěžících vítěze letošní fotosoutěže odborná porota již vybrala. Jako novinku letošního ročníku však navíc zavádíme „cenu veřejnosti“, o jejímž vítězi můžete rozhodnout i Vy.

1. místo: Rastislav Oslej

Letošní ročník fotosoutěže byl nejen ve znamení rekordního počtu došlých fotografií, ale i v nárůstu jejich kvality. „Porovnáme-li fotografie z uplynulých let s letošními, panuje mezi členy odborné poroty shoda. Jejich kvalita roste a najít vzájemnou shodu na vítězi je pro porotce hodně těžké,“ přibližuje Pavel Boháč, vedoucí projektu Dny NATO v Ostravě z Jagello 2000. Nakonec se však profesionální fotografové, grafici a členové týmu Jagello 2000 přece jen shodli.

„Na fotografie tak bylo pohlíženo z různých úhlů, každý měl své preference, někdo se zaměřil na kvalitu snímku, jiný na myšlenku či zaznamenaný okamžik,“ podotýká Boháč, podle kterého lze proto u veřejnosti očekávat rozporuplné reakce, a identickou diskuzi jakou sváděli mezi sebou porotci. „Rozhodli jsme se proto tuto fotosoutěž obohatit o další rozměr a vyzýváme naše příznivce, aby ze soutěžních snímků vybrali toho svého favorita,“ upřesňuje Boháč. (viz níže)

Také v letošním roce se porota rozhodla udělit tradiční ocenění. Autoři vítězných fotografií se mohou těšit na ceny v podobě propagačních předmětů z akce a od účastníků a partnerů akce. „Vítězům blahopřejeme a všem účastníkům soutěže děkujeme za účast. Rádi bychom ještě upozornili, že přestože se některý snímek neumístil na prvních příčkách tohoto klání, mohl být pro nás tak inspirativní, že se může objevit například jako ilustrační fotografie na našich stránkách, prezentacích či dalších promo materiálech. Všechny vítěze budeme kontaktovat kvůli domluvě o převzení cen,“ uzavírá Boháč.

Na soutěžní snímky se můžete podívat v kompletní fotogalerii.

2. místo: Michaela Lesniaková

3. místo: Miroslav Koukal

Zvláštní cena: Tomáš Ludwig

Vyhlašujeme fotosoutěž o „cenu veřejnosti“

Snímky, které byly zařazeny do fotosoutěže budou publikovány na Facebooku  na oficiálním profilu akce a fanoušci je mohou „lajkovat“. Může se přitom stát, že ne všichni tam své fotografie naleznou, protože i letos musely být snímky několika fotografů z fotosoutěže vyloučeny pro nesplnění podmínek.

Plná pravidla fotosoutěže o „cenu veřejnosti“:
  1. Organizátorem fotosoutěže o „cenu veřejnosti“ je Jagello 2000. Fotosoutěž není žádným způsobem sponzorována, podporována ani spravována společností Facebook a nijak s ní nesouvisí.
  2. Fotosoutěže o „cenu veřejnosti“ se účastní soutěžní snímky publikované na oficiálním profilu akce na Facebooku v albu Fotosoutěž 2014. Jedná se o všechny fotografie, které byly zařazeny do daného ročníku fotosoutěže.
  3. Jediným a rozhodujícím kritériem je počet „lajků“ snímků. Vítězná fotografie je ta s nejvyšším počtem.
  4. Fotosoutěž končí 18. listopadu 2014 v 12.00 hodin, oficiální výsledek bude vyhlášen nejpozději 19. listopadu 2014.
  5. Autor vítězné fotografie obdrží cenu v podobě propagačních předmětů z akce a od účastníků a partnerů akce.

 

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.







Počet online uživatelů: 4

 


Aeromedia

Kagero Publishing