Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

       

POTVRZENÁ ÚČAST 2014   CZ AT BE DK FI DE GR HU LT NL PL RO SK SW TR US

Vaše foto/video 2012

Oficiální videa a fotografie jsou pouze malým zlomkem záznamů, které jsou pořízeny na akci, a zdaleka nemohou zachytit vše zajímavé, co se během Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR 2012 odehrálo. Zde bychom proto chtěli dát prostor pro odkazy na videa a fotky od vás, "běžných" návštěvníků, abyste se mohli o své zážitky podělit s ostatními, pochlubit se svými záběry a třeba i spatřit na materiálech od ostatních to, co vám samotným uniklo.

Pokud máte zájem o zveřejnění odkazu na vaše video či fotogalerii, napište prosím na:
doskop(at)jagello.org či do zpráv na Facebookové stránce akce.

Videogalerie

 

 

Fotogalerie

Autor: David HolbíkAutor: Martin RadaAutor: Roman Vlachynský

Autor: Roman VlachynskýAutor: Pavel MatesAutor: Chris Kikinovič

Autor: Petr BílýAutor: Petr BílýAutor: Petr Bílý

 

Pozn.:

  • Jména autorů jsou taková, jaká mají uvedena ve svých profilech na příslušných stránkách (Facebook, Rajče, YouTube) či jaká uvedli v e-mailu nebo zprávě na Facebookové stránce Dnů NATO v Ostravě.
  • Zasláním odkazu na video či fotografie autoři souhlasí s publikováním odkazu, videa či ukázkových  fotografií na našem webu natodays.cz.
  • Organizátoři si vyhrazují si právo neuvést odkaz na fotogalerii či video kvůli nízké kvalitě záznamů, mnohonásobnému výskytu autora či z jiného důvodu.
  • Zveřejňovány jsou pouze odkazy na fotogalerie a videa, žádné tyto materiály neumisťujeme přímo na naše servery. Přestože odkazy procházejí kontrolou, neneseme odpovědnost za obsah, na který směřují.

 


Počet online uživatelů: 3

 


Aeromedia

Kagero Publishing