Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

   

POTVRZENÁ ÚČAST 2013                         

Pro návštěvníky

Pro partnery

Doprava vlakem

Železniční doprava představuje nejrychlejší a nejpohodlnější způsob dopravy na Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR z různých koutů České republiky i ze zahraničí.

V železniční stanici Studénka budou v době konání Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR mimořádně zastavovat vybrané vlaky Českých drah a stávající vlaky zastavující ve Studénce pak budou v tyto dny posíleny.

Vyhledat spojení  (cd.cz)

České dráhy

Mimořádný jízdní řád vlaků 21. - 22. 9. 2013

Poznámka: Ve všech vlacích platí tarif ČD. Doporučujeme Vám zakoupení zpáteční jízdenky již v nástupní stanici a u vybraných vlaků zakoupení místenky v dostatečném předstihu.

Mezi železniční stanicí Studénka a obcí Albrechtičky bude obousměrně zřízena navazující zpoplatněná autobusová doprava - více zde

Autobusová doprava je zřízena pouze ze stanice Studénka. V případě příjezdu na nádraží Ostrava-Svinov nebo Ostrava hl.n. doporučujeme využít navazujících vlakových spojů do Studénky.

Z železniční stanice Studénka je možné do areálu akce jít také pěšky či jet na kole, a to přes Chráněnou krajinnou oblast Poodří - více zde.

Šťastnou cestu
na Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády České republiky
i zpět!