Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

   

POTVRZENÁ ÚČAST 2012                                     

Pro návštěvníky

Pro partnery

Zprávy

Oblíbená fotosoutěž je opět zde!

03.10.2012, 09:03

Stejně jako v předchozích letech, i letos vyhlašujeme fotosoutěž pro návštěvníky Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR. Snímky nejlépe zachycující atmosféru akce budou tradičně odměněny věcnými cenami.

Obecná pravidla fotosoutěže zůstávají téměř identická jako v uplynulých letech. Každý soutěžící může zaslat až tři snímky bez omezení velikosti, avšak ve formátu jpg. Vyhodnocení provede komise složená ze zástupců sdružení Jagello 2000 a spolupracujících fotografů a grafiků. Jediným hodnoceným kritériem je co nejnápaditější a nejlepší vystižení atmosféry na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR.

"Své snímky mohou lidé posílat do 21. října 2012 - nejedná se pouze o fotografie z areálu na mošnovském letišti, ale rovněž z ostravského Minikina Kavárna či z besed s piloty v Librexu," podotýká Zbyněk Pavlačík, předseda sdružení Jagello 2000. "Snímky budou anonymně hodnotit organizátoři společně s profesionálními fotografy a výsledky pátého ročníku soutěže vyhlásíme nejpozději 21. listopadu 2012 na těchto stránkách." Předání cen poté proběhne individuálně po dohodě s výherci, kteří budou opět informováni prostřednictvím e-mailu či telefonicky. „Přejeme všem soutěžechtivým mnoho štěstí v klání a těšíme se na jejich fotografie," uzavírá Pavlačík.

Pro inspiraci, jaké snímky posílat, se můžete podívat na vítěze předchozích ročníků z let 2008, 2009, 2010 a 2011  (archiv.natodays.cz)

Plná pravidla fotosoutěže Dnů NATO v Ostravě 2012:
  1. Organizátorem fotosoutěže je sdružení Jagello 2000.
  2. Fotosoutěže se smí zúčastnit všichni návštěvníci Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR 2012, vyjma oficiálních fotografů akce a zástupců Jagello 2000.
  3. Účastníci fotosoutěže, autoři fotografií, musí zaslat fotografie elektronicky na e-mailovou adresu [email protected], a to do 21. října 2012 včetně.
  4. E-mail musí mít předmět zprávy „Fotosoutěž“. V těle zprávy musí být uvedeno plné jméno účastníka, jeho e-mailová adresa, poštovní adresa a telefonický kontakt.
  5. Každý účastník smí zaslat maximálně tři fotografie. Fotografie musí být ve formátu jpg a musí být připojeny k e-mailové zprávě jako příloha.
  6. Organizátor fotosoutěže může vyřadit účastníky, kteří nedodrží pravidla fotosoutěže.
  7. Zasláním fotografií účastníci souhlasí s tím, že je organizátoři smí použít k propagačním účelům Dnů NATO v Ostravě a uveřejnit je na oficiálních internetových stránkách akce.
  8. Všechny zaslané fotografie budou posouzeny odbornou porotou složenou se zástupců organizátorů, fotografů a grafiků, kteří vyberou tři nejlepší snímky. Jediným kritériem bude nejnápaditější a nejlepší zachycení atmosféry Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR 2012.
  9. Výsledky budou vyhlášeny nejpozději 21. listopadu 2012.
  10. Autoři tří nejlepších fotografií obdrží ceny v podobě propagačních předmětů z akce a od účastníků a partnerů akce.

 

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.