Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

   

POTVRZENÁ ÚČAST 2012                                     

Pro návštěvníky

Pro partnery

Doprava vlakem

Jako nejrychlejší a nejpohodlnější cestování z různých koutů České republiky a zahraničí se jeví cestování po železnici.

V železniční stanici Studénka budou v době konání Víkendové show, v sobotu 22. a v neděli 23. září 2012, mimořádně zastavovat vybrané vlaky Českých drah a stávající vlaky zastavující ve Studénce pak budou v tyto dny posíleny. Vyhledat spojení  (cd.cz)

České dráhy

Mimořádný jízdní řád vlaků 22. - 23. 9. 2012 (natodays.cz)

Poznámka: Ve všech vlacích platí tarif ČD. Doporučujeme Vám zakoupení zpáteční jízdenky již v nástupní stanici a u vybraných vlaků zakoupení místenky v dostatečném předstihu.

Mezi železniční stanicí Studénka a obcí Albrechtičky bude obousměrně zřízena navazující zpoplatněná autobusová doprava - více zde (natodays.cz). 
Autobusová doprava je zřízena pouze ze stanice Studénka. V případě příjezdu na nádraží Ostrava-Svinov nebo Ostrava hl.n. doporučujeme využít navazujících vlakových spojů do Studénky.

Z železniční stanice Studénka je možné do areálu akce jít také pěšky či jet na kole, a to přes Chráněnou krajinnou oblast Poodří - více zde (natodays.cz).

Šťastnou cestu!