Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR

Jazyk / Language: CZ EN

   

POTVRZENÁ ÚČAST 2012                                     

Pro návštěvníky

Pro partnery

Doprava letecky

Na Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR je možné se dopravit také letecky, a to rovnou několika způsoby:

1. Vlastním letadlem

Majitelé a provozovatelé letadel mohou opět k příletu využít své vlastní stroje. V době konání akce je na LLJO velice živý provoz, v němž se mísí malá letadla, linkové/charterové lety a rychlé vojenské stroje. Je proto nutné dodržovat systém, který umožní bezpečný pohyb všech účastníků leteckého provozu. K jeho hladkému průběhu slouží systém tzv. slotů pro přílety a odlety. Podrobnosti pro zájemce o přílet vlastním letadlem a možnost rezervace slotu pro přílet a odlet naleznete na stránkách výstavy FLYIN 2012  (flyin.cz).

2. Pravidelnou nebo charterovou linkou na Letiště Leoše Janáčka Ostrava

K cestě na Dny NATO v Ostravě je možné využít služeb aerolinek obsluhujících Letiště Leoše Janáčka Ostrava, protože i v průběhu Dnů NATO v Ostravě probíhá regulérní letecký provoz. Možnosti spojení, zejména linky Praha - Ostrava, naleznete na internetových stránkách Letiště Leoše Janáčka Ostrava (airport-ostrava.cz)

3. Vrtulníky společnosti Heli Czech s.r.o.

Zajímavou zážitkovou možnost dopravy vrtulníkem přímo na místo konání Dnů NATO v Ostravě od Globusu z Ostravy spolu s dalšími službami nabízí již druhým rokem společnost Heli Czech s.r.o. Více informací o nabídce a možnost rezervace dopravy vrtulníkem naleznete na stránkách společnosti Heli Czech (heliczech.cz)

Šťastnou cestu!